segway logo
Home / Elektrische step / Segway-Ninebot kopen

Segway-Ninebot kopen

EASY-RIDE geeft de laagste prijs garantie voor alle Segway-Ninebot steps die wij aanbieden !!

We begrijpen we dat de keuze voor een elektrische step overweldigend kan zijn, gezien het brede scala aan beschikbare opties. Om het jou gemakkelijker te maken, hebben we zorgvuldig de beste elektrische steps van dit moment geselecteerd.

Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 899,00.Huidige prijs is: 859,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 1499,00.Huidige prijs is: 1419,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 699,00.Huidige prijs is: 689,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 549,00.Huidige prijs is: 478,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 649,00.Huidige prijs is: 574,00.
Korting!
Favoriet!
Oorspronkelijke prijs was: 899,00.Huidige prijs is: 748,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 2999,00.Huidige prijs is: 2798,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 1999,00.Huidige prijs is: 1748,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 349,00.Huidige prijs is: 339,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 599,00.Huidige prijs is: 589,00.

Voor welke Segway Ninebot ga jij?

Bij het maken van jouw keuze is het essentieel om te overwegen waarvoor je de elektrische step gaat gebruiken. Ons assortiment omvat namelijk verschillende modellen met variaties in snelheid, actieradius en prestaties. Als je van plan bent om lange afstanden af te leggen, raden we een step aan met een grotere actieradius. Voor degenen die snel van A naar B willen reizen, is een e-step met een hoge topsnelheid de ideale keuze. Als draagbaarheid een belangrijke factor is, bijvoorbeeld als je de step vaak moet optillen, is een lichtgewicht model een slimme keuze.

Bij Easy-Ride geloven we in het bieden van persoonlijk advies, zodat jij de elektrische step vindt die perfect aansluit bij jouw behoeften en levensstijl. Ons deskundige team staat klaar om jou te assisteren bij het maken van deze afwegingen, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

Heb je specifieke vragen of behoefte aan advies op maat? Onze experts staan voor je klaar, online en in onze fysieke winkel. Kies voor de beste service en de elektrische step die perfect bij jou past, bij Easy-Ride.

Verken stedelijke mobiliteit op nieuwe hoogten met de Segway van Ninebot

Ontdek een nieuwe dimensie van stedelijke mobiliteit met onze Segway Ninebot elektrische steps. Ervaar het beste in technologische vooruitgang en veilige mobiliteit. Ontdek de stad zonder grenzen en omarm de toekomst van elektrisch rijden met de Segway Ninebot collectie.

Het beste in technologische vooruitgang

Elk model belichaamt de vooruitstrevende technologie van Segway Ninebot, waarin technologische vooruitgang en veilige mobiliteit samenkomen. Alle modellen zijn uitgerust met een eigentijds en gestroomlijnd design, en sommige beschikken zelfs over extra opvallende functies. Hierbij kun je denken aan een LED-scherm, ingebouwde verlichting en de mogelijkheid tot een accu-upgrade. Ontworpen voor moeiteloos rijden en ultiem comfort, bieden deze steps een innovatieve oplossing voor milieubewust woon-werkverkeer en avontuurlijke verkenningen.

Kenmerken en voordelen van een Segway Ninebot step

– Ultiem comfort:

Ervaar moeiteloos rijden met steps die zijn ontworpen voor ultiem comfort, of je nu op weg bent naar je werk of op avontuur gaat in de stad.

– Milieubewust ontwerp:

Segway Ninebot steps dragen bij aan milieubewust woon-werkverkeer, waardoor je niet alleen geniet van gemak, maar ook je ecologische voetafdruk vermindert.

– Voor welk model ga jij?:

Kies het model dat bij jouw behoeften past. De Ninebot KickScooter E2Pro biedt bijvoorbeeld compacte wendbaarheid, terwijl de Ninebot Max GT2P krachtig en robuust is. We hebben een groot assortiment aan elektrische steps van Segway Ninebot, zo is er altijd een model dat perfect aansluit bij jouw behoeftes.

Gegarandeerde kwaliteit en service bij Easy-Ride

Bij Easy-Ride geloven we in het bieden van de beste ervaring voor onze klanten. Daarom komen onze Segway Ninebot e-steps met:

– 2 Jaar garantie op je segway :

Geniet van gemoedsrust met onze uitgebreide garantieperiode van 2 jaar. Segway Ninebot staat achter de kwaliteit van hun producten.

– Gratis bezorging:

Jouw Segway Ninebot step wordt gratis bij jou thuis bezorgd, zodat je snel en gemakkelijk kunt beginnen met genieten van je nieuwe vervoersmiddel.

– Gratis ophaalservice bij defect:

In het zeldzame geval van een defect, bieden wij een gratis ophaalservice aan om ervoor te zorgen dat jouw step snel wordt gerepareerd en weer de weg op kan.

Ervaar de vrijheid van elektrisch rijden met de Segway Ninebot

Ontdek de stad zonder grenzen en omarm de toekomst van elektrisch rijden met de Segway Ninebot collectie bij Easy-Ride. Stap aan boord en geniet van een naadloze combinatie van innovatie, comfort en betrouwbare mobiliteit.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0