DUALTRON_LOGO-1-600-280
Home / Elektrische step / Dualtron kopen?

Dualtron kopen?

Kies voor de vrijheid van langere ritten met Dualtron. Onze steps zijn uitgerust met krachtige accu’s, waardoor je moeiteloos geniet van een indrukwekkende actieradius. Of het nu een ontspannen stadsrit is of een avontuurlijke tocht, Dualtron steps bieden de energie die je nodig hebt om je bestemming te bereiken.

We bieden de nieuwste innovaties aan op het gebied van elektrische steps. Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Dualtron-serie – een merk dat synoniem staat voor topprestaties en uitstekende specificaties. Een nieuwe definitie van transport!

Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 2799,00.Huidige prijs is: 2179,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 1699,00.Huidige prijs is: 1589,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 2790,00.Huidige prijs is: 2650,00.
2890,00

Wat is een Dualtron step?

Een Dualtron elektrische step is een geavanceerd en krachtig vervoersmiddel dat is ontworpen voor zowel dagelijkse mobiliteit als avontuurlijke verkenningen. Ze behoren tot de best geconstrueerde, meest competente en hebben de grootste actieradius op de markt. Deze steps combineren cutting-edge technologie met duurzaamheid, waardoor ze uitblinken in prestaties en betrouwbaarheid.

De voordelen van een elektrische Dualtron step:

Dualtron elektrische steps hebben zich gevestigd als de favoriet onder liefhebbers van elektrische mobiliteit. De naam staat garant voor geavanceerde technologie en duurzaamheid. Hier zijn enkele kenmerken die Dualtron uniek maken:

  1. Grote accu’s voor uitstekende actieradius
    Met Dualtron kies je voor de vrijheid van langere ritten. De steps zijn uitgerust met krachtige accu’s, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkende actieradius. Of je nu door de stad cruist of een avontuurlijke tocht maakt, Dualtron steps bieden de nodige energie om je bestemming te bereiken.
  2. Sterke motoren voor soepele ritten
    De krachtige motoren van Dualtron leveren niet alleen indrukwekkende snelheden, maar ook een soepele rijervaring. Of je nu op zoek bent naar snelheid op vlakke wegen of kracht om hellingen te overwinnen, Dualtron staat klaar om aan al je eisen te voldoen.
  3. Lichtgewicht ontwerp voor wendbaarheid
    Dualtron begrijpt het belang van wendbaarheid in stedelijke omgevingen. Daarom zijn de steps ontworpen met een lichtgewicht frame, waardoor je moeiteloos door het verkeer kunt manoeuvreren. De combinatie van kracht en wendbaarheid maakt Dualtron de ideale metgezel voor zowel dagelijkse pendelritten als avontuurlijke verkenningen.

 

Kies jij voor de krachtige Dualtron storm LTD, compacte Dualtron Achilleus, innovatieve Dualtron city, of één van onze andere elektrische Dualtron steps? Met ons uitgebreide assortiment zit er altijd een model tussen die het beste bij jou past!

Test de Dualtron in onze winkel of bestel nu bij Easy- Ride

De nieuwste Dualtron steps wachten op je bij Easy-Ride. Bezoek onze winkel en ontdek zelf de kwaliteit en prestaties van Dualtron. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van het perfecte model dat voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Waarom wachten? Stap in de wereld van Dualtron en transformeer de manier waarop je je door de stad beweegt. Bij Easy-Ride brengen we de toekomst van elektrische mobiliteit binnen handbereik.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0