OneMile
Home / Elektrische step / OneMile

OneMile

Hier vind je een prachtige collectie snorfietsen van OneMile. Wij bieden je een uitgebreide selectie van snorfietsen die niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook stijlvol en comfortabel. Met onze OneMile snorfietsen krijg je het beste van twee werelden: een efficiënte manier van transport en een hoogwaardig ontwerp.

Korting!
1499,00
Korting!
1499,00
Korting!
1499,00

OneMile: Kwaliteit en prestaties

OneMile staat bekend om zijn kwaliteit en prestaties. Elk model van OneMile is ontworpen om de beste prestaties te leveren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De snorfietsen zijn gebouwd met een stevig en lichtgewicht aluminium frame. Dit maakt ze niet alleen robuust, maar ook gemakkelijk te hanteren. De OneMile snorfietsen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën, waaronder lithium-ionbatterijen. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke optie, maar ook voor een langere levensduur van de batterij. Zo kun je optimaal genieten van je OneMile speed bike zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging van de batterij.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Bij het ontwerpen van de OneMile snorfietsen is comfort en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel gehouden. De zithouding is zo ontworpen dat je gemakkelijk en ontspannen kunt rijden. Het stuur is ergonomisch ontworpen en zorgt voor een comfortabele grip. De banden zijn ontworpen om te zorgen voor een soepele en comfortabele rit. Je zult merken dat onze OneMile e-bike is een verademing in vergelijking met andere modellen.

Stijlvol en uniek
Naast prestaties en comfort, zijn de OneMile snorfietsen ook stijlvol en uniek. De OneMile snorfietsen zijn ontworpen met het oog op het bieden van een unieke rijervaring. De strakke en moderne lijnen en de mooie kleurstellingen zorgen ervoor dat je OneMile snorfiets er fantastisch uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren, zodat je een snorfiets kunt vinden die perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Waarom kiezen voor Zerosteps?
Bij Zerosteps hebben we een passie voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn er trots op om OneMile snorfietsen aan te bieden, die beide aspecten in zich hebben. We werken er hard aan om onze klanten de beste ervaring te bieden. Bij ons kun je rekenen op snelle en efficiënte levering, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe OneMile snorfiets. Onze klantenservice staat voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of om je te helpen bij het kiezen van de juiste snorfiets voor jouw behoeften.

Veelgestelde vragen
1. Wat is de maximale snelheid van een OneMile e-step?

In de Eco-stand wordt een snelheid van 18 km/uur gehaald en in de Sport-stand een snelheid van 25 km/uur kan worden bereikt.

2. Wat is het maximale rijbereik van een OneMile e-step?

De maximale afstand die kan worden afgelegd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het draaggewicht, de temperatuur, de ondergrond, de snelheid, tegenwind en hoogteverschillen. Over het algemeen ligt het gemiddelde tussen de 20 en 25 kilometer.

3. Is de OneMile e-step geschikt voor gebruik op de openbare weg?

Ja, de Onemile is een step/scooter die is goedgekeurd door de RDW en mag op de openbare weg worden gebruikt, op voorwaarde dat er een verzekering is afgesloten. Vanaf 01-01-2023 geldt er een helmplicht voor alle snorfietsen.

4. Wat is de garantietermijn op de OneMile scooters?

De Onemile heeft een garantieperiode van 2 jaar, met uitzondering van de accu, waarvoor een garantieperiode van 1 jaar geldt.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0