⚠️ Let op: Op dinsdag open vanaf 12.00 uur tot 17.30 uur

Elektrische step Eindhoven

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Met de elektrische step in Eindhoven

De e-step is in Nederland nog niet echt van de grond gekomen, maar daar komt binnenkort wel verandering in. Naar verwachting gaat er op 1-1-2023 namelijk een nieuw beleidskader in waar de elektrische step een eigen voertuig categorie krijgt, met eigen regels en technische eisen, opgesteld door de RDW. Nog even geduld dus, want dit betekent ook dat je binnenkort met de elektrische step door Eindhoven kunt rijden!

Mag je momenteel met de elektrische step door Eindhoven rijden?

Voor de elektrische step in Eindhoven gelden de landelijke regels. In de huidige wet- en regelgeving van de elektrische step in Nederland staat dat het gebruik van de e-step alleen toegestaan is wanneer deze door het RDW is goedgekeurd. Momenteel zijn er slechts een aantal goedgekeurde e steps die de openbare weg op mogen. Een groot deel van de e-steps die je nu in het straatbeeld ziet, zijn eigenlijk niet legaal. Er wordt alleen niet streng gehandhaafd, dus vandaar dat de meesten er gewoon mee weg komen. Wil je wel legaal met de elektrische step door Eindhoven rijden? Dan kun je een Segway tour door Eindhoven doen.

Elektrische step kopen in Eindhoven


Heb je al eens een Segway gehuurd in Brabant en heb je de smaak te pakken? Dan kun je ook met je eigen elektrische step door Eindhoven rijden. De beste elektrische step koop je natuurlijk bij Zero Steps! Onze webshop biedt verschillende merken en modellen en we verkopen zowel nieuwe als refurbished elektrische steps. Daarnaast kun je ook bij Zero Steps terecht voor onderdelen en accessoires van de elektrische step zoals batterijen, opladers en banden. Bestel je online, dan versturen we je bestelling binnen drie dagen naar je op zonder verzendkosten. En wist je dat je bij ons in Houten ook een gratis proefrit op de e-step kunt komen doen? Zo kun je alvast wennen hoe het is om straks met je eigen elektrische step door Eindhoven te rijden!


Alwin van Zerosteps.nl

Online

0