⚠️ Let op: Op dinsdag open vanaf 12.00 uur tot 17.30 uur

Elektrische step Breda

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Met de elektrische step door Breda rijden: wanneer mogelijk?

De fiets is het uitgesproken vervoersmiddel voor veel Nederlanders, maar dat gaat per 1-1-2023 mogelijk plaatsmaken voor de elektrische step. Naar verwachting gaat vanaf deze datum namelijk het nieuwe beleidskader in van de LEV (Lichte Elektrische Voertuigen – waar elektrische steps dus ook onder vallen). De elektrische step krijgt dan een eigen voertuig categorie met aparte verkeersregels en voertuigeisen, opgesteld door RDW. Dit betekent dus dat je binnenkort ook met de elektrische step door Breda kunt rijden!

Is de elektrische step in Breda momenteel verboden?

Voor de elektrische step in Breda gelden de landelijke regels. In de verkeerswetten omtrent de elektrische step in Nederland staat dat het gebruik van de e-step alleen toegestaan is wanneer deze door RDW is goedgekeurd. Momenteel zijn er slechts een aantal goedgekeurde e steps die de openbare weg op mogen. Een groot deel van de e-steps die je nu in het straatbeeld ziet, zijn dus eigenlijk niet legaal. Er wordt alleen niet streng gehandhaafd, dus vandaar dat de meesten er gewoon mee weg komen. Wel mag je natuurlijk met de elektrische step in Breda op een privéterrein rijden.

Elektrische step kopen in Breda


Wil je er vroeg bij zijn en alvast je eigen elektrische step kopen? Dan kun je er meteen eentje kopen bij Zero Steps! Onze webshop biedt verschillende merken en modellen elektrische steps en we verkopen zowel nieuwe als refurbished elektrische steps. Daarnaast kun je ook bij Zero Steps terecht voor onderdelen van de elektrische step zoals batterijen, opladers en banden. Bestel je online, dan versturen we je bestelling binnen drie dagen naar je op zonder verzendkosten. En wist je dat je bij ons in Houten ook een gratis proefrit op de e-step kunt komen doen? Zo kun je alvast wennen hoe het is om straks met je eigen elektrische step door Breda te rijden!


Alwin van Zerosteps.nl

Online

0