Vsett - Fatbike - 01
Home / Fatbikes

Fatbikes

Ben jij op zoek naar een fiets die ideaal is om over alle obstakels te fietsen. Of wil je een fiets die ideaal is voor het fietsen in de stad? Dan zijn de Fatbikes van Easy-Ride ideaal voor jou! Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment Legale  Fatbikes en andere opties, zoals elektrische steps. Onze Fatbikes zijn duurzaam, comfortabel en ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje op onze site of bij ons in de winkel. Het is maar net wat jij!

Korting!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: 1599,00.Huidige prijs is: 1090,00.
Korting!
Favoriet!
Oorspronkelijke prijs was: 2490,00.Huidige prijs is: 1699,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 2470,00.Huidige prijs is: 1499,00.
Korting!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: 2470,00.Huidige prijs is: 1499,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 2470,00.Huidige prijs is: 1499,00.
Korting!
Oorspronkelijke prijs was: 3399,00.Huidige prijs is: 2899,00.

Wat is een Fatbike van Easy-Ride?

Een Fatbike is een type mountainbike die beschikt over een elektromotor en speciaal gemaakt is om grip te bieden op verschillend terrein zoals zand, sneeuw en modder. De fietsen zijn voorzien van extreem brede banden en zijn vaak elektrisch. Op deze manier kun je lange afstanden afleggen in bossen, op stranden of in de stad. Onze Fatbikes zijn comfortabel en beschikken over verschillende opties. Zo hebben wij elektrische Fatbikes begrensd tot 25 kilometer per uur, zoals onze Ultra Fatbike 26”` Zwart. Ook kun je bij ons terecht voor Fatbikes die sneller kunnen als 25 kilometer per uur. Zo kan onze OneMile Scrambler V tot wel 45 kilometer per uur! Wel wordt deze Fatbike gezien als elektrische bromfiets, waardoor je hier een rijbewijs voor nodig hebt. Het is dus belangrijk om in je achterhoofd te hebben dat je bij sommige Fatbikes wel degelijk een rijbewijs moet hebben, voordat je de weg op gaat. Daarnaast raden wij het altijd aan om een proefrit te maken. Op deze manier weet je precies wat je van de fiets kunt verwachten en dit de kracht en moeite is die je wil doen tijdens het fietsen. Het langskomen in onze fysieke winkel raden wij dus ook aan, aangezien je altijd een proefrit kunt maken. In onze winkel beschikken wij natuurlijk ook over een brede voorraad aan Fatbikes en andere opties, zoals onze elektrische steps, waar je uit kunt kiezen. Op deze manier kunnen wij jou verzekeren op de fiets die het best bij jou past.

Wij bieden een breed assortiment aan Fatbikes

Bij Easy-Ride bieden wij een breed assortiment Fatbikes aan. Wij snappen dat er voor iedere fietsbehoefte een perfecte fiets beschikbaar moet zijn. Of je nu door de stad wil fietsen, of door het bos, met een Fatbike kan het allemaal! Onze Fatbikes zijn ontworpen en gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor wij jou kunnen verzekeren op de beste kwaliteit. Ook hebben wij veel verschillende soorten Fatbikes. Zo hebben wij Fatbikes in veel verschillende kleuren, maten en specificaties. Van opvallende designs tot geavanceerde technologieën, er is voor iedereen wel een passende Fatbike met dé passende prijs. Wij snappen dat je gekozen Fatbikes vaak in gebruik zal zijn, daarom vinden we het belangrijk dat onze Fatbikes van de beste kwaliteit zijn. Ook vinden we het belangrijk dat je weinig onderhoud aan je fiets hebt, daarom kun je altijd bij ons terecht. Wij verzekeren onze klanten altijd op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aangezien wij niets minder dan kwalitatieve Fatbikes verkopen voor een goede prijs.

Zo kies je de juiste Fatbike voor jou

Maar, hoe kies je nou eigenlijk de juiste Fatbike? Allereerst is het belangrijk om na te denken over welk terrein je wil gaan rijden. Kies jij ervoor om veel in de stad te rijden? Of wil je echte avonturen meemaken in het bos? Op het strand? Of op modderige paden? Dan moet je rekening houden met welk bandentype en frame je kiest. Daarnaast zijn er nog andere factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van de juiste fiets. Naast de keuze banden is het ook belangrijk om rekening te houden met het budget, versnellingen en welk frame je het best bij je past. Ook de maximale snelheid, stabiliteit en de hoeveelheid ondersteuning die de fiets te bieden moet hebben is een belangrijke factor die je niet mag vergen. Bij ons kun je altijd terecht voor advies op maat. Ga jij voor onze stoere Fatbikes, of is een legale elektrische step toch een betere optie voor jou? Het is maar net wat je wil, de opties bij Easy-Ride zijn eindeloos.

Beste service en kwaliteit bij
Easy-Ride

Bij Easy-Ride beschikken wij over een breed assortiment Fatbikes. Bij ons vind je niets minder dan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook hebben wij een uitgebreid garantiebeleid en kun je altijd langs komen bij ons in de fysieke winkel. Ook kun je altijd terecht bij onze professionele klantenservice. Zo kunnen wij jou altijd helpen bij vragen over de prijs, snelheid en accu of eventueel onderhoud van de motor van onze Fatbikes? Wij snappen dat het aanschaffen van een Fatbike een hele aankoop is en willen wij jou hier dus zo goed mogelijk bij begeleiden, zodat er geen probleem ontstaat en alles vlekkeloos verloopt. Heb je dus vragen over een Fatbike of over de verschillende fatbike merken? Neem gerust contact met ons op!

Waar komt de Fatbike eigenlijk vandaan?

De Fatbike is afkomstig uit Amerika waar een bedrijf begon met de variant van de mountain Bike. Het plan was om een coole retro bike te maken met de dikste banden die mogelijk waren. Bijkomstig voordeel was dat je meteen makkelijker over los zand en sneeuw kon rijden. De trend waaide snel over naar Europa en uiteraard wist men in China al snel de eerste “eigen” modellen te produceren. Momenteel zijn er ongeveer 30 verschillende merken die hun eigen Fatbike op de markt brengen en uiteraard zitten er grote verschillen in kwaliteit tussen de merken.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een fatbike?

In deze huidige tijd begint de zoektocht van een nieuwe fiets (Fatbike) meestal op internet. Door middel van foto’s en video’s laten de talloze online verkopers zien hoe hun product eruit ziet en worden de voordelen benoemd. Een flink aantal positieve reviews moeten je ervan overtuigen dat dit het product is waar je tevreden over bent.

Echter er liggen een paar adders onder het gras en de volgende tips kunnen voorkomen dat je een miskoop doet:

  • Bel de winkel eens op en vraag om wat aanvullende informatie. Als je moeilijk contact krijgt of ze nemen zelfs helemaal niet op dan heb je kans dat je ook moeilijker (of niet) geholpen wordt als je na de aankoop een probleem hebt met de fiets.
  • Kun je een proefrit maken?
  • Vraag of je terecht kunt voor onderhoud en onderdelen?
  • Heeft de winkel een werkplaats?
  • Hoe lang heb je garantie en op welke onderdelen? Moet je de Fatbike zelf brengen (vaak een grote fiets) of kan de leverancier hier iets in betekenen?
  • Kan de winkel garanderen dat de onderdelen over 3 jaar ook nog leverbaar zijn?
  • Vraag na hoe het zit met wetgeving en aansprakelijkheid. Een behoorlijk aantal Fatbikes voldoen niet aan de eisen die de wet heeft gesteld aan deze fietsen. Je loopt dan de kans een bekeuring te krijgen en je draait mogelijk op voor de schade na een botsing, zelfs als het niet jouw schuld was.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0