⚠️ Let op: Op dinsdag open vanaf 12.00 uur tot 17.30 uur

Elektrische step off road

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Vind de ideale elektrische step off road bij Zerosteps.nl

Zoek je een elektrische step voor off road, oftewel een e-step die uitstekend functioneert op onverharde wegen? Zerosteps.nl beschikt over een uiteenlopend assortiment Zero steps die ideaal zijn voor bijvoorbeeld het bos. De snelste elektrische steps van Zerosteps behalen gemakkelijk snelheden van 80 km per uur of meer. Neem contact op voor persoonlijk advies en uitleg of vraag direct een gratis proefrit aan.

Zero steps vormen de beste elektrische steps off road

Met de Zero steps beleef je eindeloos veel plezier op een off road terrein. Dankzij de grotere en dikkere wielen geniet je met de elektrische steps van veel grip op onverhard terrein. Kies daarbij ook voor wielen met een diepe structuur, zodat je niet direct uitglijdt op een gladdere ondergrond. Voor de wielen is het belangrijk dat je kiest voor minimaal 8 inch, maar het liefst 10 inch. Verder is het vermogen bij een elektrische step kopen voor off road van belang. Met 800 á 1000 watt beleef je optimaal plezier op onverharde ondergrond, heuveltjes of het strand.

Maak nu een proefrit op een elektrische step off road

Ben je benieuwd hoe de elektrische steps voor off road rijden? Bekijk dan nu onze webshop of maak direct een afspraak voor een gratis proefrit op één van onze Zero steps. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met persoonlijk advies.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0