Elektrische step Leuven

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

De elektrische step in Leuven: goed alternatief voor de fiets

Leuven heeft een drukke binnenstad en dan is het niet altijd handig om met de auto reizen. Fietsen is dan een betere optie, maar sinds enige tijd is de elektrische step in Leuven ook populair aan het worden. Dit vervoersmiddel is namelijk minstens net zo snel als de fiets. De elektrische step in Leuven is zeer handig als je snel van A naar B wilt, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. In de andere Belgische steden Antwerpen en Brussel kun je zelfs al gebruikmaken van de deelstep, waardoor je er niet zelf eentje hoeft te kopen om er toch gebruik van te maken.

Deelstep in Leuven: is dat handig?

De elektrische step biedt dus veel voordelen ten opzichte van de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Maar voordat Leuven de deelsteps gaat introduceren, wil het stadsbestuur wel eerst zeker weten dat de stepjes geen overlast gaan veroorzaken. Zo is het natuurlijk niet fijn dat de elektrische steps in Leuven overal geparkeerd staan. Hier moeten speciale parkeerplekken voor komen. Er is reeds op Europees niveau geld beschikbaar gesteld om de komende drie jaar vijftig zogeheten Mobipunten te plaatsen. Dit zijn aangewezen plekken om de elektrische step in Leuven te vinden.

Liever je eigen elektrische step in Leuven? Koop je e-step bij Zero Steps!

Wil je liever je eigen elektrische step in Leuven hebben? Dan kun je er meteen eentje kopen bij Zero Steps! Onze webshop biedt verschillende merken en modellen elektrische steps en we verkopen zowel refurbished als nieuwe elektrische steps. Verder kun je ook bij Zero Steps terecht voor accessoires zoals batterijen, opladers en banden die jouw elektrische step ervaring in Leuven beter maken. Bestel je online, dan versturen we je bestelling binnen drie dagen naar je op zonder verzendkosten. En wist je dat je bij ons in Houten ook een gratis proefrit op de e-step kunt komen doen? Zo kun je alvast ervaren hoe het is om straks met je eigen elektrische step door Leuven te bewegen!

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0