⚠️ Let op: Op dinsdag open vanaf 12.00 uur tot 17.30 uur

Elektrische step 80 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Ervaar optimaal rijcomfort met de elektrische step 80 km per uur van Zerosteps.nl

Ben je op zoek naar een alternatief vervoermiddel om eenvoudig en snel van A naar B te verplaatsen? Zerosteps.nl is de officiële importeur van de Zero step, een high end elektrische step die 80 km per uur of sneller kan rijden. Deze razendsnelle elektrische step in Nederland wint steeds meer aan terrein in het straatbeeld. Bekijk nu ons exclusieve aanbod in de webshop of maak een afspraak voor een gratis proefrit.

De snelste elektrische steps 80 km per uur in de webshop

In de webshop van Zerosteps.nl bevind je een uitgebreid aanbod aan de beste elektrische steps die gemakkelijk snelheden van 80 km per uur of meer behalen. De Zero10X en Zero11X zijn bijvoorbeeld zeer populair. De e-steps zijn begrensd op 25 tot 30 km per uur, zodat met de step legaal op de openbare weg gereden kan worden. Het is uiteraard mogelijk om op eigen circuit of terrein wel hogere snelheden te behalen. Vergeet in dat geval niet om een helm en beschermende kleding te dragen.

Maak direct een gratis proefrit op de beste e-steps

Ben je benieuwd naar de rijervaring op een elektrische step? Bij Zerosteps.nl maak je direct een afspraak voor een gratis proefrit. Uiteraard voorzien onze ervaren medewerkers je graag van persoonlijk advies en uitleg. Bekijk nu ons aanbod in de webshop.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0