Elektrische step 70 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Bestel bij Zerosteps.nl de beste elektrische step 70 km per uur

Zoek jij een razendsnelle elektrische step die 70 km per uur behaalt? Dan ben je bij Zerosteps.nl aan het juiste adres. Wij zijn de officiële importeur van de Zero steps. Deze elektrische steps zijn van hoogwaardige kwaliteit en optimaal ontwikkeld voor een zo geavanceerd mogelijke snelheid. Op deze manier kun jij je eenvoudig en snel van A naar B verplaatsen. Hiermee vormt deze step voor volwassenen de ideale oplossing als woon-werkverkeer of vervoer in de stad. Bekijk nu ons exclusieve aanbod in de webshop of vraag direct een gratis proefrit aan.

De beste elektrische step van 70 km per uur bij Zerosteps.nl

Bij Zerosteps.nl beschikken we over een uiteenlopend aanbod aan beste koop elektrische steps van 70 km per uur om heerlijk op te rijden. Kies bijvoorbeeld de Zero 10x met zijn grote 23 ah LG accu en luxueuze hydraulische remmen. De elektrische step is begrensd tot 25 km per uur, maar op een eigen circuit of terrein is het uiteraard mogelijk om 70 km per uur of meer te rijden. Doordat de e-step is voorzien van twee geweldige veersystemen geniet je van het ultieme comfort tijdens het rijden.

Maak direct een gratis proefrit op de elektrische step 70 km per uur

Ben je nieuwsgierig naar de elektrische steps van 70 km per uur? Maak dan direct een gratis proefrit op onze fraaie e-steps of bestel direct jouw favoriete e-step in de webshop. Gratis bezorging binnen drie dagen.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0