⚠️ Let op: Op dinsdag open vanaf 12.00 uur tot 17.30 uur

Elektrische step 65 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Bestel de beste elektrische steps 65 km per uur bij Zerosteps.nl

Ben je op zoek naar de snelste elektrische steps om eenvoudig van A naar B te reizen? In de webshop van Zerosteps.nl vind je een uiteenlopend aanbod aan elektrische steps die 65 km per uur of meer behalen. Hiermee vormt de elektrische step in Nederland een uitstekend alternatief op de (elektrische) fiets of scooter. Bekijk nu het aanbod op Zerosteps.nl of maak een gratis proefrit op één van de e-steps.

De snelste elektrische steps van 65 km per uur

Over het algemeen behalen de meeste e-steps op de openbare weg een snelheid van 30 km per uur. Wat de daadwerkelijk topsnelheid van een e-step is, hangt echter van meerdere elementen af. Zo spelen het gewicht van de bestuurder, het batterijniveau en de bandenspanning een belangrijke rol. Zerosteps.nl beschikt als officiële importeur van de Zero step in Nederland over fraaie high end e-steps die gemakkelijk snelheden van 65 km per uur of meer behalen.

Maak direct een gratis proefrit op een elektrische step van 65 km per uur

Ben je benieuwd naar de elektrische steps van 65 km per uur van Zerosteps.nl? We geven je graag persoonlijk advies en uitleg over onze e-steps. Maak een gratis proefrit of bestel direct jouw favoriete elektrische step. Je hebt de e-step binnen drie dagen in huis.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0