Elektrische step 50 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Jouw favoriete elektrische step van 50 km per uur bij Zerosteps.nl

Zoek jij een supersnelle e-step van 50 km per uur om je zo snel mogelijk te kunnen verplaatsen? EASY-RIDE is de officiële importeur van de Zero step in Nederland. Met onze Zero steps ben je vliegensvlug op je favoriete bestemming. De Zero steps zijn van een uitstekende kwaliteit en beschikken over een jaar garantie (op de batterij zes maanden). Voor veel mensen vormt de snelste elektrische step een uitstekend alternatief op bijvoorbeeld de (elektrische) fiets. Bekijk snel het assortiment of vraag direct een gratis proefrit aan.

De beste e-steps van 50 km per uur

De beste elektrische steps van Zerosteps.nl behalen soms snelheden van wel 80 kilometer per uur of meer. Met deze duizelingwekkende snelheden raden we je wel aan om goed na te denken over jouw veiligheid en die van je medeweggebruikers. Zorg daarom dat je een helm en beschermende bijpassende kleding draagt en je verantwoordelijk met de e-step op de openbare weg rijdt bij deze snelheden. Voor snelheden boven de 30 km per uur is een helm zeker noodzakelijk. De ervaren medewerkers van Zerosteps.nl geven je graag persoonlijk advies en uitleg over de beste elektrische step van 50 km per uur die bij jou past.

Bekijk nu de webshop voor e-steps van 50 km per uur

Zoek jij een snelle e-step van 50 km per uur tegen een scherpe prijs? In de webshop van Zerosteps.nl vind je een uiteenlopend assortiment aan snelle e-bikes voor ieder budget. Bovendien ontvang je jouw e-step binnen drie dagen gratis. Bekijk nu de beste koop elektrische steps in de webshop.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0