Elektrische step 25 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Elektrische step die 25 km per uur kan bij Zerosteps.nl

De tijd waarin een elektrische step werd beschouwd als speelgoed voor kinderen, is inmiddels achter ons. Tegenwoordig zijn er snelle e-steps op de markt die wel een maximale snelheid van 65 km per uur behalen. Gemiddeld behaalt een elektrische step 25 km per uur. In dit artikel lees je alles over de snelheid van de beste e-steps 2020.

Wat is de snelheid van een elektrische step?

Over het algemeen behalen de meeste elektrische steps een snelheid van 20 tot 30 km per uur. Hoe hard een e-step op de openbare weg daadwerkelijk gaat, hangt af van uiteenlopende factoren. Belangrijk is bijvoorbeeld of je bergopwaarts gaat of rijdt over een vlakke weg. Ook speelt de bandenspanning, het gewicht van de bestuurder en het batterijniveau een essentiële rol bij de snelheid. De snelste elektrische step beschikt vaak ook over een duurdere prijs dan een e-step met een gemiddelde snelheid.

Wat is de beste elektrische step 25 km per uur?

Zerosteps.nl beschikt over een uitgebreid aanbod aan elektrische steps van 25 km per uur. De Zero 8 “Fun” is bijvoorbeeld de ultieme stedelijke e-step om heerlijk mee door te stad te rijden. Dankzij het lichte gewicht van 16 kilogram en de 36v 10Ah-batterij van Samsung/LG waarmee je 30 kilometer kan afleggen bereik je jouw favoriete locaties in een zeer korte tijd. Bekijk nu het aanbod van Zerosteps in de webshop en laat de e-step binnen drie dagen gratis bij je thuisbezorgen. Ook is een gratis proefrit mogelijk. Neem direct contact op voor persoonlijk advies en uitleg.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0