Beste e step voor op vakantie zerosteps - Easy-Ride.nl - Elektrische steps

Beste elektrische step voor op vakantie

Ontdek de perfecte steps voor jouw vakantie in het buitenland of voor avonturen op de camping in Nederland met Zerosteps!

Zerosteps biedt de perfecte steps voor jouw vakantie in het buitenland of op de camping in Nederland. De Vsett8 is een geweldige step met uitstekende vering en een krachtige 600W-motor. Met een topsnelheid van 38 km/uur kun je moeiteloos door het landschap cruisen. Je kunt de snelheid echter eenvoudig begrenzen naar jouw gewenste snelheid. Dankzij de solide achterband en luchtband aan de voorkant hoef je je geen zorgen te maken over lekke banden. Wil je extra zekerheid? Dan kun je de luchtband vervangen door een soepele massieve band.

Ideaal bereik en snelle oplaadtijd voor stedelijke verkenningen

De Vsett8 heeft een bereik van ongeveer 45 kilometer, waardoor het perfect is om steden te verkennen tijdens je reizen in het buitenland. Binnen 8 uur is de elektrische camping step weer volledig opgeladen, maar als je gebruik maakt van de dubbele laadpoorten kan dit zelfs binnen 4 uur. Om diefstal te voorkomen, is het belangrijk om je step altijd te beveiligen met een goed slot. Met de handige Abus Bordo sloten, die direct op het frame gemonteerd kunnen worden, hoef je nooit meer aan je slot te denken.

Veiligheid voorop: NFC code slot en verlichtingssysteem

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Zerosteps, daarom is de Vsett8 voorzien van een NFC code slot. Dit betekent dat de step alleen gestart kan worden met een speciale kaart die gekoppeld is aan jouw step. Daarnaast beschikt de Vsett8 over verlichting, remlichten en knipperlichten, waardoor je veilig en zichtbaar op de weg bent.

Vsett9: uitstekende keuze voor reizen met soepelheid en remcontrole

Als je op zoek bent naar een tweede step, is de Vsett9 een uitstekende keuze. Met een bereik van 25 kilometer en een topsnelheid van ongeveer 40 km/uur biedt de Vsett9 soepelheid en controle dankzij de dubbele onafhankelijke vering. De step is voorzien van dubbele schijfremmen voor en achter, wat zorgt voor een perfecte remcontrole.

Beide modellen, de Vsett8 en Vsett9, zijn uitgerust met goede verlichting, remlichten en knipperlichten. De accu laadt snel op: binnen 6 uur is de step volledig opgeladen, en als je beide oplaadpoorten gebruikt duurt dit zelfs ongeveer 3 uur. Net als de Vsett8 is de Vsett9 uitgerust met een NFC code slot en wordt het gebruik van een goed slot aanbevolen.

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit met de steps van Zerosteps!

Zerosteps streeft naar de ultieme stepervaring met comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Of je nu met de elektrische step op vakantie bent in het Frankrijk, een ander land in het buitenland of geniet van een kampeervakantie in Nederland, de Vsett8 en Vsett9 bieden de perfecte oplossing. Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van hoogwaardige steps van Zerosteps en geniet van moeiteloze mobiliteit tijdens jouw avonturen!

Korting!
949,00
Korting!
1049,00

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0