E-step nodig?

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

De beste e-step kopen bij Zerosteps.nl

Elektrische steps zijn immens populair. Niet alleen zijn de e-steps fantastisch om op te rijden. Ze zijn ook eenvoudig in gebruik, snel en geven veel plezier. Je ziet dan ook steeds meer mensen met een e-step rijden. Vanwege deze populariteit stijgt ook het aanbod aan elektrische steps enorm. Maar wat is de beste e-step? Je wilt immers je geld niet verspillen aan een e-step die niet comfortabel rijdt. In dit artikel vind je alles over de beste elektrische step om op te rijden.

Sterkste elektrische steps in alle vormen en maten

De elektrische step is een vervoersmiddel dat een opmars maakt. Iedere maand verschijnt er een nieuwe producent of introduceert een bestaande fabrikant een nieuw model die als beste e-step wordt geclaimd. De meeste van deze merken zijn daarbij relatief onbekend in Europa, waardoor het voor Nederlandse consumenten lastig is om te onderzoeken wat de beste koop elektrische steps is. Het aanbod aan apparaten maken de keuze voor de sterkste elektrische step overweldigend. Belangrijke punten om bij de beste koop elektrische steps op te letten zijn de topsnelheid, de prijs, de oplaadtijd, het comfort, het design, de rijeigenschappen en of de step bijvoorbeeld opvouwbaar is.

Het vermogen van de beste kwaliteit e-step

Belangrijk bij de keuze voor de beste e-step is hoeveel vermogen het apparaat heeft. Met het vermogen gaat het over de vraag hoeveel vaart de e-step kan maken, ook wel accelereren genoemd. Bij e-steps wordt dit uitgedrukt in watt. Het hangt van het soort wegen af waar je op gaat rijden, hoeveel watt je precies zal nodig hebben. Heb je bijvoorbeeld het idee om gedurende je vakantie veel bergopwaarts op de step te aan rijden? In dat geval beschikt de beste e-step voor jou 750 watt in plaats van 500 watt. Zorg er in ieder geval voor dat de step over meer vermogen beschikt dan 250 watt. Voor e-steps geldt wel dat hoe meer vermogen het apparaat heeft, des te duurder de e-step in aanschaf zal zijn. Het hangt dus van jouw doel en je budget af, welke e-step bij je past.

De beste e-steps beschikken over een solide accu

Essentieel bij de keuze voor de beste elektrische step is de accu. Beschikt de e-step over een accu die zeer langzaam oplaadt, dan kan het zijn dat wel uren of in sommige gevallen zelfs een halve dag moet wachten voordat je de e-step weer kan gebruiken. Ook is het prettig als de elektrische step langer dan tien minuten werkt zonder dat het apparaat tussendoor moet worden opgeladen. De beste koop elektrische steps laden veelal in circa zes tot zeven uur op en houden het vervolgens zo´n 25 tot 45 minuten vol totdat de accu leeg is. Hoe snel de accu precies leeg gaat, hangt echter wel af van het soort wegen waar je op rijdt en je eigen gewicht. Daarnaast spelen de banden van de step een rol. Rijd je bijvoorbeeld op onverhard terrein, ga je vaak bergopwaarts en ben je iets zwaarder, dan gaat de accu waarschijnlijk sneller leeg. Over het algemeen beschikken de beste e-steps van Zerosteps.nl over uitstekende accu’s. Voor meer informatie kun je uiteraard persoonlijk advies vragen aan onze medewerkers. Het is bovendien ook mogelijk om een losse accu in de webshop aan te schaffen. Verder beschikken sommige e-steps over een extra externe batterij. Hierdoor kun je de accu extra vermogen geven.

Beste e-step 2020 met grote wielen en een goede vering

Voor een fijne elektrische step geldt dat hoe groter de wielen van de e-step zijn, des te eenvoudiger het is om je balans te houden. Verder zijn dikkere banden prettiger als je rijdt op onverharde wegen. Maak je bijvoorbeeld prachtige routes over zandweggetjes of plekken waar geen asfalt ligt, dan heb je meer grip op de weg met dikkere banden. Ook op tegels kan het prettiger zijn om met dikkere banden te rijden. Als je e-step over dunnere wielen beschikt, loop je eerder het risico om om te vallen. Daarnaast is een goede vering bij een e-step van belang, met name als je off road gaat rijden. Door de vering voorkom je dat de elektrische step gaat schokken of kletteren. Dit zorgt ook voor vervelende klachten met je rug. Zerosteps.nl beschikt over de beste e-steps met een uitstekende vering. Vraag aan de medewerkers voor meer informatie.

De beste e-steps met een uitstekend remsysteem

Het spreekt voor zich dat de beste koop elektrische steps over uitstekende remmen dienen te beschikken. Als je namelijk onverwachts moet remmen, dient de elektrische step adequaat te reageren om geen ongelukken te veroorzaken. De beste e-steps beschikken over een dubbel remsysteem. Dit houdt in dat zowel bij de voor- als bij de achterband een rem is ingebouwd. Over het algemeen zijn v-remmen of schijfremmen hierbij de ideale keuze. Rembanden zijn hiervoor minder geschikt. Deze zorgen eerder voor slijtage en leveren meer gevaar op.

De beste e-step die inklapbaar is

Veel van de beste e-steps zijn ook inklapbaar, maar dit is niet bij alle opties mogelijk. Als je graag de elektrische step in de auto mee wilt nemen, met de e-step in de trein reist of het apparaat graag netjes wilt opbergen in huis, kan het handig zijn om te kiezen voor de beste elektrische step die inklapbaar is. Vaak gaat het inklappen van een elektrische step zeer gemakkelijk, omdat deze apparaten over een handig en snel inklapsysteem beschikken.

De beste e-step met verlichting

Essentieel bij het selecteren van de beste e-step is de vraag of er verlichting op het apparaat aanwezig is. Dit is namelijk een wettelijke eis. Beschikt jouw e-step niet over verlichting, dan is het illegaal om hiermee in het donker of gedurende slecht weer op te rijden. Beschikt de e-step echter niet over verlichting, dan is dit niet direct een probleem. Je kunt namelijk zeer eenvoudig zelf lampjes aanschaffen en deze op de elektrische step monteren. Dit is gemakkelijk te vergelijken met mensen die zelf kleine verlichting aanschaffen om dit aan hun fiets te bevestigen.

De beste e-steps op Zerosteps.nl

Zerosteps.nl is de beste webshop voor e-steps voor zowel jong als oud. Met een ruim assortiment aan de beste e-steps vind je altijd een apparaat dat bij je past. De e-steps worden bovendien binnen drie dagen gratis bij je thuisbezorgd. Wil je eerst meer weten over een bepaalde elektrische step? Vraag dan om persoonlijk advies en uitleg van onze ervaren medewerkers. Zij leggen je met veel plezier uit hoe de e-step werkt en welke het beste bij jouw situatie past. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis proefrit te maken. Bekijk nu onze webshop voor de beste e-steps voor veel stepplezier!

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0